persoonlijke boekjes

In dit gepersonaliseerd verhaal kunnen meerdere personen, zoals uzelf, broertjes, zusjes en vriendjes meegaan op de zoektocht.
Leeftijd tot 9 jaar.'; } elseif($_GET['boekje']=='boerderij'){ $plaatje = $_GET['boekje']; $tekst = 'In dit verhaal gaat uw (klein)kind naar de boerderij. De dieren weten niet goed wat ze moeten doen, omdat de haan kwijt is. Uw kind wordt gevraagd de haan op te sporen. Door bij alle dieren te gaan kijken lost uw kind het raadsel op. Hij/zij wordt de held van de boerderij. Uw kind zal hier van genieten! Natuurlijk spelen ook andere personen zoals familieleden of vriendjes van uw kind mee in dit spannende en leerzame avontuur! Dit boekje met eigen naam bevat mooie afbeeldingen van vele boerderijdieren.
Leeftijd tot 9 jaar.'; } elseif($_GET['boekje']=='voetbal'){ $plaatje = $_GET['boekje']; $tekst = 'In dit boek met eigen naam droomt de hoofdpersoon (iedereen, dus ook meisjes, die van voetbal houdt van 0 tot 88 jaar) van een grote voetbaltoekomst. De finale van de competitie wordt gespeeld. Er zijn echter te veel spelers geblesseerd. Uw (klein)kind of de volwassen voetbalgeïnterresseerde wordt gevraagd om als invaller mee te doen en uiteindelijk ook daadwerkelijk mee te spelen. Hij of zij wordt de held van de wedstrijd en zal stralen bij dit idee! Mooie bijpassende afbeeldingen illustreren het verhaal.
De namen van de winnende en de verliezende teams, de trainer van het winnende team en de favoriete speler kunnen als extra mogelijkheden in dit verhaal worden opgenomen.
Voor alle leeftijden.'; } elseif($_GET['boekje']=='kerst'){ $plaatje = $_GET['boekje']; $tekst = 'Dit kerstboek beschrijft het verhaal over de geboorte van het Kindje Jezus. Uw (klein)kind speelt in dit boek een passende rol doordat de gebeurtenissen op een begrijpelijke manier aan uw kind verteld worden. Mooie sfeervolle afbeeldingen zijn op alle pagina's te vinden, dit maakt dit boek een extra mooi kerstgeschenk voor uw kind.
Leeftijd 4 tot 12 jaar.'; } elseif($_GET['boekje']=='ivorentoren'){ $plaatje = $_GET['boekje']; $tekst = 'De Ivoren Toren staat in een bijzonder koninkrijk. Daar leeft en speelt een prinses (prins). Er woont echter ook een heks, zij neemt de pinses (prins) gevangen. Uw (klein)kind is de enige die dit grote probleem op kan lossen. Het speelt de hoofdrol in dit spannende avontuur.
Broetjes, zusjes, papa en mama worden in het boek vermeld.
Alle bladzijden in dit boek zijn geïllustreerd met mooie tekeningen.
Leeftijd tot 9 jaar.'; } elseif($_GET['boekje']=='golf'){ $plaatje = $_GET['boekje']; $tekst = 'Iedereen die zelf golf speelt, zal zich in dit persoonlijke boek kunnen vinden.
"Iedere keer als ik de golfbal raak, daalt mijn stress niveau". Dit rechtvaardigt waarom de hoofdpersoon zoveel slagen gebruikt! Alle pagina's zijn mooi geïllustreerd.
Voor alle leeftijden.'; } echo 'plaatje'; echo '

'.$tekst.'

'; echo '
terug naar overzicht bestel nu
'; } else{ ?>
De Ivoren Toren
Het Kerstverhaal
Op De Boerderij
Het voetbalavontuur
Het Golfavontuur

In deze gepersonaliseerde verhalenboeken speelt uw (klein)kind altijd de hoofdrol. Het beleeft zijn/haar eigen avontuur: het lost bv. een raadsel op de boerderij op, het gaat op de rug van een zwaan met een prinses mee of wint de finalewedstrijd bij het voetbal. Op vele tekstpagina's staat zijn/haar naam en familieleden komen ook in het verhaal voor.

Een persoonlijk kinderboek is een uniek cadeau bij geboorte, doop of verjaardag! Het stimuleert het lezen. Elk boek heeft 36 pagina's, grotendeels met mooie, kleurrijke illustraties. Het heeft een harde afwasbare kaft.

Het bestellen van de kinderboeken is heel eenvoudig: klik op een van de boekjes en ga naar "bestel nu". Na ontvangst van betaling, heeft u het boek binnen 5 werkdagen in huis.