Festival Tasje

Het is de festival tas die iedereen wil. De meest stijlvolle en functionele die je kunt vinden. Maar de juiste vinden kan lastig zijn, nietwaar? Laat me je helpen!


Hij heeft vier kleine binnenvakken, die perfect zijn voor je portemonnee, sleutels en andere kleine spullen, terwijl ze toch toegankelijk blijven wanneer je ze nodig hebt. Hoewel de tas geen echte vakken heeft, is dat toch niet wat we ervan vinden: De Bago Bag is letterlijk gewoon een tote. Het gaat er meer om hoe je hem gebruikt dan om de werkelijke grootte of capaciteit. En maak je geen zorgen – deze veelzijdige tas zal vanaf nu veel gebruikt worden (en nog vele maanden daarna).

Wat is de Bago tas?

De Bago Bag is een duurzame canvas draagtas met een strakke en eenvoudige buitenkant en vier kleine binnenvakken. De tas heeft een verstelbare schouderriem en twee zijhengsels. De afmetingen zijn 9,5″ x 6″ x 2,5″ en het gewicht is net iets meer dan 15 ounce. De tas is perfect voor al uw festivalbenodigdheden en kan worden gebruikt als draagtas of als schoudertas.

Hoe gebruik je de Bago Bag

Je kunt de Bago Bag als draagtas of als rugzak gebruiken. De tote-versie is perfect om boodschappen of een zware lading boeken mee te nemen naar een museum of lezing. De rugzakversie is ideaal voor lange weekenden weg of reizen doordeweeks. De tas heeft een groot hoofdvak en twee kleinere vakken aan weerszijden. De tas heeft ook een open patchworkontwerp aan de buitenkant, waardoor zonlicht kan doorschijnen en uw spullen precies daar blijven waar u ze nodig hebt. Het enige nadeel van de rugzak- en draagtasstijl is dat het niet de gemakkelijkste tas is om mee rond te rijden. Het rugzakontwerp betekent dat er veel lege ruimte is aan beide zijden van de tas, wat het moeilijk maakt om rond te rijden.

Wat zit er in jouw festivaltas?

Nu er zoveel festivals aankomen, is het belangrijk om de perfecte festivaltas te hebben. Met de Bago Bag zit je goed, want hij is functioneel en modieus. Hij heeft veel ruimte en vakken die makkelijk toegankelijk en te gebruiken zijn. Je hebt ruimte voor je festivalbenodigdheden Рeen waterfles, snacks, zonnebrandcr̬me en andere kleine spullen. Hij heeft ook een klein vakje aan de buitenkant dat perfect is voor je telefoon of sleutels.

Hoe vind je de juiste maat voor jou

Hoewel je de Bago Bag als rugzak of als draagtas kunt dragen, is de beste maat waarschijnlijk een medium. Dat komt omdat het ontworpen is om los en comfortabel te zijn, niet om je spieren te belasten of ervoor te zorgen dat het lijkt alsof je een rugzak op je schouders draagt. Wanneer u de tas voor het eerst pakt, zal hij waarschijnlijk op uw rug liggen. In deze positie zal de tas niet zo comfortabel zijn als wanneer u hem op uw buik of schouder draagt. Bij het kiezen van de juiste maat moet u dus rekening houden met hoe u een tas normaal draagt en of u de tas liever wat minder gestructureerd of juist wat meer gestructureerd draagt.