Ze zijn vaak gemaakt van lichte, glanzende materialen zodat ze glimmen na het dragen. Dit gebeurt op een zeer eenvoudige manier. De negatieve ionen die worden geproduceerd door de lichaamswarmte van de persoon worden opgeslagen in kristallen. Wanneer deze warmte vrijkomt, wordt het kristal geactiveerd om negatieve ionen te produceren. Op deze manier laten de lichaamswarmte en het gewicht van de persoon het water om hen heen gloeien.

De gloed van de zon wordt verzorgd door het gereflecteerde licht van de witte lichtLED's. LED is een technologie die tegenwoordig steeds populairder wordt. De witte licht-LED's zijn gemaakt van zilver zodat het UV-licht er niet op reflecteert en de diamanten lenzen het licht niet blokkeren. Ook hebben de witte licht-LED's veiligheidsvoorzieningen, zoals dat ze automatisch uitgaan als ze worden omgestoten of als de persoon die ze draagt ‚Äč‚Äčerover struikelt. LED is de enige technologie die massaproductie heeft gevonden.

Met de vooruitgang in de elektronica is de wereld ook getuige geweest van de opkomst van het gebruik van LED voor verschillende doeleinden. De oorspronkelijke LED-lampen werden voor een speciaal doel gebruikt, maar met het verstrijken van de tijd vinden ze hun weg naar gebruik voor veel verschillende doeleinden. Het licht van de witte lichtLED's is breed door het verwarmingselement dat erin zit. Ook zijn de lampen erg compact en kunnen ze veel licht uitstralen. LED-straatverlichting wordt in de volksmond gebruikt op plaatsen waar geen elektriciteit beschikbaar is.

De witte licht-LED's zijn best handig. Ze hebben LED-logo's erop gedrukt, waardoor ze een formele uitstraling hebben. Als er voor commerciële doeleinden wordt gekozen, kan het bedrijf of de eigenaar voor een groot deel reclame maken voor hun bedrijf of bedrijf. De LED-straatverlichting geeft een strakke en mooie uitstraling. Veel van de bedrijven gebruiken LED-verlichting voor reclamedoeleinden. Ook in nieuwe projecten worden LEDLampen toegepast, bijvoorbeeld de LED vlaggenlampen. De LED-vlagverlichting is speciaal gemaakt voor de openbare veiligheid. De camera kan worden neergelaten om video's te maken en weer omhoog om foto's te maken. De LED-vlaggenverlichting kan bij de ingang van het schip worden geïnstalleerd, zodat de mensen de boot gemakkelijk kunnen zien.

De LED-verlichting wordt tegenwoordig steeds populairder. Fabrikanten maken de LED-versies van hetzelfde, met T5- en T8-formaten van de lampen geïnstalleerd. De lampen zijn voorzien van SMD verlichtingsunits en PCO technologie. De lampen kunnen naar behoefte eenvoudig worden in- of uitgeschakeld.