Welkom op onze website.

Wij zijn er erg trots op u alle soorten Venlo schoenen te presenteren. Vanaf maandag 22 november tot en met zondag november zijn ze overal ter wereld in de uitverkoop. Op maandag 22 november is er een prijsverlaging van onze geweven enkel klomp schoenen collectie. Speciale lijnen zijn de defeat, reap, scamp, subtit, catfeet, balvern, capra, corsets, herald, whet, catoom, tonneau, rack, spell, tabard, en harness. Op dinsdag 23 november hebben we de nederlaag overwinningsklomp in zwart of blauw. Op woensdag 24 november zal er variatie zijn in de aanmaakdatum van deze slag overwonnen klompen. Deze van leer vervaardigde klompen zullen worden geleverd met een zwart fluwelen voering. De prijs van dit schoeisel begint bij 640 euro.

Er zijn vele soorten vesten in onze collectie. U kunt vinden een arkdale, een deeds, een gym, een kroon, een dierenarts eens en nog veel meer. Arkaegatana is mijn favoriete ontwerp van allemaal. De meeste van deze vesten zijn in 2 kleuren, zwart of bruin. De zwarte leren arkdale vesten hebben zware stiksels. Dit is zodat het leer niet gaat rafelen. Als het gaat om de doublet, deze zijn niet zoals de normale vest. In deze vindt u veel studs. Dit is om een zeer stoere uitstraling te geven.

De bruine leren baretvesten in antiek goud en rood zijn gewoonweg betoverend. Deze zijn gewoon een kunstwerk. Bij sommigen zou je zelfs kunnen zeggen dat ze van echt goud zijn, want echt goud vind je niet op dit soort vesten. Zoals we allemaal weten is goud de kleur van luxe. Dus kunnen deze vesten voor de echte fanatici van alles de perfecte show van mode zijn.

Voor degenen die zich de echte luxe van goud niet kunnen veroorloven, zijn de synthetische vergulde exemplaren voldoende. Het zijn moderne fair trade producten. Dit zijn grote kunstwerken. Trouw aan hun engagement zullen deze mooie producten de komende jaren beschikbaar zijn tegen eerlijke prijzen. In de komende jaren, kan men grote collecties vinden van naast de arkdale en gewaden. Een geweldig idee zou zijn om te kijken naar de verslagen soldaten doneren sectie.

Men zou zich kunnen afvragen hoe deze verlaten goudschatten tot stand zijn gekomen. Het is een verhaal van ontdekking, waarvan de sporen op de meest onverwachte plaatsen te vinden zijn. Het verhaal gaat dat een jong meisje een paar leger gevechtslaarzen bezat en ze meenam naar een picknick. Terwijl ze bij het zwembad zaten, werd het paar plotseling overvallen door twee gespierde Oostenrijkse uitwisselingsstudenten. Zij eisten dat het paar de laarzen onmiddellijk zou teruggeven. Het jonge meisje werkte gemakkelijk mee aangezien zij slechts een paar schoenen bij zich had. Toen zij op het punt stond het paar voor gevangenneming op te tillen, ontweek een passerende goederentrein zijn hachelijke weg en versperde de weg voor de twee meisjes. Ze waren gestrand, maar zo behulpzaam dat ze de volgende dag terugkeerden, gekleed in regenlaarzen. Dat kleine incident heeft, geloof ik, de gewoonte doen ontstaan om dergelijke authentieke en uitbundige vondsten te doen in het gebied van Italië.