Sommige mensen maken zich misschien zorgen als ze lezen dat we synthetische extensions gebruiken in Uden, dit is echter net iets minder anders dan het proces van traditionele hair extensions in India. Wat u echter zult vinden, is dat traditioneel Indiaas haar veel goedkoper is en dit is wat onze leveranciers in India ons hebben aangeboden. synthetische extensions worden op zeer kleine schaal binnengebracht. Zeer weinig mensen in het VK realiseren zich zelfs dat het een duur product is, dat tot £ 50 per eenheid kost. De reden dat we ze tegen zo'n lage prijs kunnen aanbieden, is vanwege de enorme hoeveelheid haar die we uit India kopen. Als je de prijs zou vergelijken met het product uit India, zou je een heel groot verschil merken.

Uden hair extensions worden gemaakt van haar, een bijproduct van de voedingsindustrie in India. Daarom kunnen we ze voor zo'n lage prijs aanbieden. In de afgelopen drie jaar hebben we onze klanten hairextensions kunnen aanbieden die gemaakt zijn van 100% echt haar. Om deze producten te kopen, moet u een langdurig selectie- en selectieproces doorlopen.

U moet uw homevideo of foto indienen, zodat het team een ‚Äč‚Äčechte verzameling foto's van hoge kwaliteit kan zoeken. Hierna hoeft u ons alleen maar te vertellen welke haarlengte u wilt dat wij gebruiken. Een persoon met symmetrisch haar zal ons bijvoorbeeld vertellen dat ze een lengte van -2 nodig hebben, en een lengte van 6-1 lijkt natuurlijker met hun haar open en naar beneden vallend. Wanneer onze teamleden het haar van hun keuze proeven, proeven ze het meest natuurlijke haar dat beschikbaar is, waardoor elke beslissing die ze nemen resulteert in een prachtig kledingstuk. Als u Uden-haarextensies wilt verkopen, kunt u het beste contact opnemen met een fokker in plaats van een schoonheidsspecialiste te zoeken om het product te kopen. Er zijn nu veel fokkers die hairextensions online verkopen, gewoon omdat het nu zo gemakkelijk online te doen is, mensen voelen zich meer op hun gemak bij het doen van een online aankoop. Hoewel het online zoeken naar een fokker niet de goedkoopste manier is om hairextensions te kopen, als je hairextensions online koopt, zul je na verloop van tijd veel geld besparen door geen huur te hoeven betalen in een winkel. Door het product rechtstreeks bij een Indiase fokker te kopen, kunt u ook 100% UK P Gallagher-vlekkenhaar gebruiken dat verantwoordelijk is voor ons lange haar.

Nee, ons haar is niet goedkoop! Een deel van de reden dat een haarverlenging zo duur is, is echter ons gebruik van haar voor kunstmatige doeleinden. Al ons haar is ethisch afkomstig van mensen die ermee hebben ingestemd het aan ons te verkopen. Ons haar verkopen is echter niet genoeg en we verdienen er ook nog geld mee. Nadat we klaar zijn met het verkopen van ons haar, gebruiken we al het geld om mensenhaar te kopen. Ons beleid is om het bestaande haar volledig te vernietigen en alleen Brits haar te gebruiken voor toekomstige extensions. Het is ook belangrijk om af en toe bestaand haar te vernietigen.

Helaas heeft niet iedereen een volledige reis gemaakt, en hoewel we hebben gewerkt om transparant te zijn, ontbreekt het nog steeds een beetje aan aankopen door onze klanten via onze website, die niet duidelijk vermeldt dat het haar afkomstig is van een ethische fokker .

We zullen Facebook en Twitter volgen om ervoor te zorgen dat dit probleem snel wordt opgehelderd.