Broek van strak waarop met houten achtergrond​​​ foto

Wat is de belangrijkste reden waarom mensen Tricorp Perpaws krijgen?

De belangrijkste reden is dat het een zeer goede broek is. Hardwerkende klanten kunnen de broek nu met plezier gebruiken als de op twee na meest comfortabele werkbroek. In de loop der jaren is uit enquêterapporten van klanten gebleken dat de meeste Tricorp-broeken nu nog maar zelden te zien zijn. Hardwerkende klanten kunnen vandaag tevreden zijn met het product dat ze van ons krijgen.

Jaboo Beds produceert nu de beste werkkleding en het is vanwege dit feit dat ze nu de grootste werkkledingfabrikant ter wereld bezitten.

Deze broek is gemaakt van 200 Denier, 5.5 dichtheid, 150 Denier en nylon, met de optie om in te zijn. De broek is gevoerd en heeft een achterzak en zijn handwarmer zakken en een rits sluiting aan de zijkant. Elk paar heeft een dikke portemonnee, een aan de voorkant bevestigde geldclip en twee opgestikte binnenzakken. Ze hebben nu een van de meest comfortabele winterbroeken op de markt. De pasvorm is los en comfortabel, zodat u kunt vrij bewegen in hen zonder zorgen te maken over hen wrijven tegen je huid, ze zijn pasvorm zeer goed, zodat er geen strakheid waar je het nodig hebt.

Het ontwerp van de broek is er een die is bedoeld om u warm en comfortabel door waardoor uw voeten te ademen, zodat er geen vocht krijgen op je huid. De broek is gemaakt van een mengsel van polyester en polyurethaan, zodat het bijdraagt aan de duurzaamheid van de broek door het te ondersteunen met de meer duurzame polymeer, waardoor het een meer professionele, kwaliteit uitstraling krijgt.

Jaboo Laarzen

Nu met het gure weer zijn de Jaboo Select Boots een zeer belangrijk onderdeel van de Jaboo Boots familie. Met Tribed Leather zijn de Jaboo Select Boots waterdicht, winddicht, bestand tegen doorboringen en vorken, wat altijd effectief zal werken om uw voeten te beschermen tegen de bodem van een felle stoot. Het Tribed Leather is van de hoogste kwaliteit en helpt onder zware omstandigheden.

Jaboo Loopbanden

Wil je er jaren tachtig uitzien? Dan heb je het! De Jaboo Treadmill is er een uit de Eighties Eight Inch Collection die bij ons geïntroduceerd is met een mooie retro look. Je kunt hem combineren met een Jive of een smetvrij grafisch T-shirt om je te herinneren aan een harder en puurder verleden.

De Jive is al door velen gebruikt, maar nu gaat het verhaal dat het smetvrije grafische T-shirt geïnspireerd is op de tank top cap van Diamonds in the rough. Dus als je een paar 'olijven' ziet, maak je dan klaar om met je houding te pronken.